hemma igen..

såå nu har jag varit ute och postat brevet.. (varför har dom tagit bort alla jävla postlådor för?? fick ju leta som faaan GAAAAHHHH)

gick även in på Willys och köpte mig lite te som jag ska slå mig ner framför tven och njuta av.. Letade som en galning efter cocoste men det var förjäves (faaan va ju därför jag gick ut, mm hade varit sååå gott), fanns ej så detta fick duga..

gott??

aldrig provat detta te förrut.. gott??


Vad snäll jag är...

Idag har jag gjort min goda gärning.. Har en jättegullig tant och gubbe som handlar hos oss, väldigt gamla båda två. Tanten har andnöd och gubben visslar på sista refrängen. Har en gång innan postat ett brev åt dom och idag när hon kom in och såg mig så sa hon   -åhh jag har ett brev hemma som jag hade tänkt fråga dig om du kunde posta åt mig, men jag glömde det hemma... pust pust pust..
det slutade i alla fall med att jag hjälpte henne och hennes gubbe att bära kassarna och följa med hem för att hämta brevet och posta det åt dom. Så idag har man gjort någon glad i alla fall =) känns skönt att ha på samvetet..
just nu gör jag iordning an kalopps som ska stå på menyn i morgon, eftersom det tar sån tid... och ska nu värmamig lite spagetti och köttfärssås från i går och sätta mig framför tven och glo lite...

ha en bra kväll nu alla där ute =)


Dålig dag!

Tycker inte om den här snön alls, nu får det vara nog!! men mer och mer kommer det.
kom fram till min bil i morse men den tjurade efter att det varit -25 grader i natt. startade ja det gjorde den men sen sa den muff muff och började hacka och dog.. och inte nog med att det är is att skrapa på utsidan av bilen utan nu även på insidan, och DET GICK INTE BORT!!! slutade med att mamma fick komma och hämta upp mig så att jag kunde ta mig in till jobbet. och nu sitter jag och är irriterad. Fick nämligen åka buss hem nu efter jobbet (vilket va ett bra tag sen man gjorde) och blir irriterad över hur oartiga folk är.. bussen va full visst, men kommer det på en äldre dam så LYFT PÅ RÖVEN OCH LÅT DAMEN SITTA!!! dom har svårt att hålla balansen som det e.. folk har inget hyffs..

hopp nu har jag eff fyllspeckat schema framför mig i eftermiddag
1) Ringa farmor ( hon har ringt vid tillfällen jag inte kunnat svara 3 dar nu, hon är nog orolig vid de här laget)
2) laga middag (spagetti och köttfärssås)
3) gå ut och försöka starta bilen och hålla den igång en halvtimma och köra lite med den (ufff ringer min kusin och pladdrar med henne under tiden, det e vi nämligen bra på säger våra män)
4) städa trappen ( har trappstädning denna roliga månad)
5) få ordning i mitt eget hem. (bombnegslag här hemma)

så vi får väl se när vi hörs
CIAO

spagetti och köttfärssås


Typiskt

Ingen träning blev det idag heller. Jag har fortfarande ont i knäet, känns som något släppt där inne och Carro är förkyld och hostar, och då ska man verkligen inte träna... Hoppas vi kommer igång snart igen.

förkyld
snorit värre för lilla Carro


Räddare i nöden 2

Nu när det är så här kallt och man sitter i kassan så är detta min räddare i nöden eftersom jag får så torra händer i kylan...

bra för händerna
händerna blir mjuka och sköna =)


Räddare i nöden 1

06:50 i morse kommer jag ut genom porten för att ta bilen till jobbet, men när jag sedan till min förvåning ser att jag inte kan se min bil. MIN BIL VAR HELT INSNÖAD! Tog då upp min telefon och ringde babe och bad honom att komma och hämta mig och köra in min tll jobbet. vilket min prins gjorde =) oerhört glad att jag har honom, finns ingen finare. snön yrde och det var hur mycket snö som helst på backen, eddie har just nu ett par väldigt dåliga vinterdäck på bilen, men han ställde upp ändå. oooohhh min räddare i nöden!!
Sen kom han och hämtade mig på jobber när jag slutade halv 3, för att vi skulle åka på visningen. men när vi väl kom upp dit i mariebo så var det så mkt bilar och folk att eddie vände bilen och åkte direkt hem.
hans argument: den kostar redan det vi har i lånelöfte och kommer att stiga mycket mer.
Tror jag går dit i morgon och kollar på den själv....
I vilket fall som helst så när vi väl kom hem till mig klädde vi på oss och började skotta fram min bil, eller eddie skottade fram den för det började med att jag fick KRAMP i min vänstra skinka!!!! Tack för allt idag älskling!!

hahah exakt som min


just det...

I morgon ska vi även på visning efter jobbet har hittat en väldigt fin lägenhet som vi är sugna på. Har därför fått lov att gå tidigare från jobbet så min Eddie hämtar upp mig på jobbet tjugo i tre visningen börjar tre, sen e det bara att stressa hem för passet börjar halv fem i morgon på friskis, men de tror jag att jag ska hinna eller?? ;)

TTYL

mariebo


Lördag kväll..

Idag har jag en myskväll utan min prins. Ska faktiskt sitta hemma och mysa till melodifestivalen en påse godis och en skål med glass =) och bara njuta.
Har börjat träna på friskis och svettis och i går eftermiddag fick jag plötsligt väldigt ont i knäet och även IDAG gör det oerhört ont när jag går. Får hoppas att det är borta i morgon för vi har nämligen ett pass inbokat jag och Carro. Har verkligen hittat något jag tycker är kul så tänker inte låta mitt knä sätta stopp för det.
Har även hittat en väldigt go vän. Carro är väldigt kul att umgås med, vi har mycket gemensamt. himla bra tjej de.min favvoglass. himmelskt god
guud denna glass är himmelskt god =)


RSS 2.0