mmm

nu e jag tillbaka efter en bloggtorka.. har egentligen inget att säga just nu, ivet är rätt tråkigt för tillfället, men det vänder väl. Emmilie lyssna på mig nu, du e skitsnygg i din nya "a la carolina gynning hårfärg", thats a keeper ;)
nee jag orkar faktiskt inte nu

hörs

en dålig dag

idag tycker jag bara synd om mig själv, är hemma och är sjuk och eläldig för andra dagen i rad. och inte nog med det så ska jag få sitta här hemma själv  och tycka synd om mig själv.

har varit ute för att se om jag blev lite piggare av en promenad men nej då.. efter att ha vait på ica och handlat så rann svetten snoret och tårarna och jag ville bara sätta mig på marken att skrika!!! BUHU stackars mig.

nehe nu ska jag försöka vila, ta mig ett bad och njuta av min ben and jerry´s half baked

ben and jerrys
talk too you later


Söndag.

Nu har jag använt min helg för att vila upp mig efter att jobbat mitt nio-dagarspass. Och sitter just nu och slappar framför simpsons efter att ha kommit ut ur duschen. väntar på att min maskin tvätt ska bli färdig där nere i tvättstugan. NÅGON HAR TAGIT NYCKELN SÅ TVÄTTSTUGAN GÅR INTE ATT LÅSA!! Hade gärna suttit där nere och vaktat men det orkar jag inte. Som emmilie sa, tänk om någon går in där och till exempel åhhh annas trosor, dom måste vi sniffa på hahaha det skulle väl vara en syn!! haha min goa emmilie, min älskling!! Hon e den bästa faktiskt, tänkte skryta lite om henne eftersom hon fljer min blogg min älskade kusin. Kan man inte tro, systrar snarare genom vått och torrt!
 Men nu i kväll ska jag och malin gå på bio. Tänkte gå och se Alice i underlandet!! Guuud va längesen jag var på bio, kul kul.

HA HA en sak till min vaktmästare gömmer sig för mig. han sabbade ju min bil och nu vågar han inte visa sig. Detta kostade mig 1800 kronor att fixa så det är bäst att han fortsätter att gömma sig!!!!!

alice i underlandet

ses i kväll!!!!


Har fått klagomål på dålig uppdatering..

Så nu ska jag ta mitt tillfälle i akt och tycka synd om mig för min dag från hell....

1. Morgonen börjar med att jag försover mig.. (FAAAAN FAAAN)
2. Kommer utspingande från porten och låset till min bil har frusit ( typiskt!!) Då kommer min vaktmästare och "Ska hjälpa till" saken är den att han e en klåfingrig jävel och jag kände på mig att något skulle hända, ska bara meddela att nu går mitt lås runt och runt och runt utan att öppnas!!! TACK SOM FAAAAAN TORE DU HAR SABBAT ALLT!!!
3. Måste då skynda mig bort till hållplatsen för att i stället ta bussen till jobbet. För er som inte vet, sen Anna skaffade bil HATAR hon att åka buss, speciellt på morgonen. VA FAN BORSTAR INTE FOLK TÄNDERNA OCH TVÄTTAR SIG FÖR, hela bussen stinker äckel. Sen en annan sak, varför lyfter folk inte sina feta arslen och låter gamla människor sitta.. sånt gör mig så arg. själv satt jag inklämd och kunde inte resa mig. Blir lika arg varje gång.
3. Vill bara vara ledig nu, e inne på 6:e dagen idag och har tre dagar kvar tills detta inträffar, jag e trött och utmattad!!!! men ingen fattar, och det gör mig arg.
4. Måste även ta bussen hem. Hopp står precis och ska gå på när kärringen skriker, ingen mer kan gå på, får ta nåsta buss min är full!!! Helvete jag vill hem, så jag sprang på bussen med min tjuga och säger -en ungdom tack, kollar på henne med valpögonen och säger, -eller ska jag ta nästa buss, och blinkar... - ne du kan få åka med, sen stänger hon dörrarna. PUH!!
5. Kommer fram till min bil och tänker nu kanske den går att öppna =) men ack nej jag lurade mig själv. Kom på att man kan klättra genom bagaget, folk glodde och jag vet inte om de va för att dom trodde jag va tjuv eller för att min stora röv stod rätt upp i vädret!! ingen utav dörrarna där fram går att öppna bara dom där bak, olåsta! så nu får jag åla mig genom bilen. (haha emmilie hade fan dött om hon såg mig).
6. Är så sjukt irriterad på att gubbjäveln inte erbjuder sig betala eller ens frågar hur fan det gått med låset han förstörde!!! Hur hade ni gjort om ni förstörde någons bil som ni inte kände ens?? 
7. Sitter och funderar på om jag någonsin ska handla kläder på Gina igen. Jag älskade den gamla reklamtjejjen med lite kurvor och va fin. Den nya e smal som en pinne och får en att känna sig fet!! Jag strejkar fan!!! korava mot pinne, vilken tycker du är den bästa?
 

GINA MOT GINA
who is your favorite?


RSS 2.0