Torsdag eller?

Tiden och dagarna bara rullar iväg just nu känns det som . igår gjorde jag begravningsbinderi hela dagen och det går bara bättre och bättre. Sitter ni i bilen och ska gå in till jobbet. Försov mig idag också by the way


Känns bra är bra

Okey nu känns det verkligen som att jag kommit in jobbet :) och dagen har bara sprungit förbi! JAG ÄLSKAR MITT JOBB!!! Idag va edison superhungrig när jag kom hem så någon paj blev det inte utan en god kycklinggryta med pasta, snabbt och smidigt. Nu ska jag fega lite framför tv:n städar toan någon annan dag haha kalla mig Annna skjuta upp!!!
Puss och hej


Tisdag

Ojojoj vilken dimma det är ute idag.. När jag vaknade trodde jag att det var snö som låg på backen, men den kommer nog snart ska ni se. Idag blir det jobb :) kuul
Dagens middag idag blir chicken à la king paj. Så måste åka och handla efter jobbet. Ska dricka upp mot kaffe och fixa det sista
Ciao


Hmm

Marie var här en sväng innan och drack te och pratade lite och nu e jag helt slut efter detta te.. Konstigt vad lite varm dryck kan göra för själen :)


Min måndag

Min måndag har gått ut på att försöka leta rätt på någon som kan hjälpa till att laga våran diskmaskin men ack nej har slussats runt till fem olika företag men ingen som kan hjälpa till... Blir väl att köpa en ny.... Sen har jag haft städ- och tvättdag. Toaletten tar jag däremot i morgon efter jobbet.
Men annars e det städat och fint här hemma nu :) nu ska jag välja kläder tills i morgon och strax börjar mitt stora feta syrianska bröllop på tv :)
Ciao!!

Lite bilder på vissa delar av lägenheten då då....


Städdag idag

Idag ska jag ha storstädning här hemma ska bara ta mig en kopp kaffe till och sen e jag fit for fight. E ledig idag så då får man passa på :) köpte skitsnygga och gosiga kuddar igår också, lägger upp en bild på dom lite senare.
Umgicks med min lilla Lena igår också och hon hjälpte mig att sätta upp mina nya fågelburar på balkongen. Visar det senare när det e mörkt och mysigt ute!
Äntligen!!! Lena och Johanna har fått en lägenhet och flyttar in redan 1 december :) grattis tjejer e så glad för eran skull!!!!
Ttyl


Tillbaka

Kom på lösenordet till denna bloggen igen och tänkte varför inte byta tillbaka då? Why not?


RSS 2.0