Åååååhhhh

Han e så söt min lilla prins att jag vill äta upp honom :) åkte dit direkt efter jobbet idag och kom precis hem. Dags att nana kudde


Förmiddagsmys

Förmiddagsmys med mina två bästa vänner :) kaffe och baguette


Alla <3 dag

Klockan 16:40 idag hände något riktigt stort och mäktigt Min kusin har äntligen fått en helt underbar son!!!! Är så lycklig för hennes skull!

Annas lilla prins


Fullt ös medvetslös!!

Idag har det varit fullt upp i butiken. Jag visste att alla hjärtans dag e stort, men så här stort?! Folk köper blommor för tusentals kronor! Och jag menar det verkligen. Alla bud vi fått in ligger på alltså 1000 kr styck WTF?

Bra att veta

Antal blommors betydelse
En blomma
Du är mitt allt.
Två blommor
Låt oss resa bort tillsammans.
Tre blommor
När får jag träffa dig igen?
Fyra blommor
Jag ser upp till dig och är dig tacksam.
Fem blommor
Jag gör vad som helst för dig.
Sex blommor
Jag tvivlar på ditt ord.
Sju blommor
Jag älskar dig.
Åtta blommor
Jag förblir dig trogen intill döden.
Nio blommor
Jag vill vara ensam med dig.
Tio blommor
Vill du gifta dig med mig?

Säg det med en blomma, eller tio, antalet beror på vad du vill säga. Här har vi samlat de vanligaste tolkningarna av vad antalet blommor betyder. Men vill du vara helt säker på att få fram det du vill ha sagt - säg det med dina egna ord.

TIPSA VÄNNER

I morgon e det fullt ös igen som gäller. Börjar 8 i morgon bitti för att hinna få ut alla buden.
Ha en underbar kvällGod kväll

Har haft fullt upp denna helg. Igår hade jag tid hos britt för att fixa till en nagel som va av och efter de var det kalas hemma hos pappa för lina som fyllt 18. Idag har jag hoppat in och jobbat lite extra och förberätt för alla hjärtans. Och samma sak blir deti morgon. Skulle egentligen varit ledig i morgon men behövs på jobbet.
Älskar dessa tulpaner!! Fick dom av min chef idag som tack för hjälpen. Mina favoriter all Times. Ne deg i soffan blir det för mig nu. Natti natt


Hoppsan Kerstin

Har helt enkelt glömt bort att jag hade en blogg :) ha ha ligger nu och kollar på QX gaygalan har rännt runt på A6 med min syster och letat födelsedagspresent till lina som fyllde 18 igår. Grattis!! Måste berätta att när vi gick förbi scorett så kände både jag och Malin att hit in måste vi gå. Så vi gick in och väl där inne så kollade dom på mig, ett par canada snow skor. Kollade på prislappen och svimmade typ. Från 1899 kr som dom tidigare kostat till 300 kr. Ni fattar väl att jag var tvungen att köpa dessa pärlor :)
Puss åter till QX galan


RSS 2.0